55 plus korting

Centerparcs heeft altijd een speciale korting voor ouderen, gezien Centerparcs ouderen erg belangrijk vindt. Centerparcs noemt het de 55+ korting Centerparcs. Met deze actie krijgt u 20% korting op uw boeking bij het park. Kijk hier naar de parken waar u de korting kunt toepassen.

De actie is altijd geldig met uitsluiting van de schoolvakanties en telt voor iedereen die 55 jaar of ouder is. Zo kunt u als ouder ook heerlijk genieten van verschillende Center Parcs parken in Nederland, maar ook in België, Duitsland of Frankrijk met een heerlijke korting van 20%.

Een ander voordeel is wanneer u nog is meer dan twee maanden van te voren boekt, u hiernaast ook nog is vroegboekkorting krijgt! En hierdoor nog is 20% extra korting + 5 gratis toppings ter waarde van €70.

 

Center Parcs het ideale 55+ park

Center Parcs is met uitstek geschikt als park voor ouderen. De heerlijke rust die het biedt en de activiteiten die er zijn voor kinderen en kleinkinderen maken het park perfect. Voor wie houdt van rustige activiteiten als wandelen, fietsen of het bezichtigen van monumenten en andere bezienswaardigheden, komt bij Center Parcs aan het juiste adres. Elk jaar kiezen ook velen 55+ mensen weer voor Center Parcs en de goede omstandigheden die het park biedt.

55 plus korting
4.61 (92.22%) 18 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *