De Eemhof

Bijna iedereen kent de park van Centerparcs wel. Deze parken staan namelijk bekend om de vele mogelijkheden die de parken bieden voor een relatief goedkope prijs. Eén van de parken van Centerparcs is de Eemhof. 

Bekijk hier aantrekkelijke acties bij de Eemhof

Ligging van Eemhof

Dit park ligt in Zeewolde, dit ligt in de buurt van het beter bekende Amersfoort. Het park ligt in de buurt van een bosrijke omgeving.
Centerparcs Eemhof

Activiteiten op het CenterParcs de Eemhof

Er zijn vele leuke activiteiten die op dit park georganiseerd worden voor het gehele gezin. U kunt hier allerlei sport uitoefenen, bijvoorbeeld mountainbiken, boogschieten, verschillende racketsporten enzovoorts. Ook is er een leuke bioscoop op het park te vinden en kun je zoveel zwemmen als je zelf maar wilt. Kortom, er is voor iedereen wel iets leuk te doen op het park.

Bekijk hier een video over het zwembad op CenterParcs de Eemhof

Soorten verblijf op het park

Dit park heeft maar liefst 700 verblijven die in 2011 nog vernieuwd zijn. Deze huisjes zijn voorzien van vele luxe. Er zijn verschillende soorten verblijven, er zijn verblijven voor minimaal 2 personen en maximaal 8 personen. U kunt hier dus met uw hele gezin terecht.

Wat is er te doen in de omgeving?

dolfinarium-nabij-de-eemhofAls u bent uitgekeken op dit park is er nog voldoende te doen in de omgeving. Zo is het zeker aan te raden om ook een bezoek te brengen aan Dolfinarium. Waar u met het gehele gezin kunt genieten van de leuke kunsten van dolfijnen enzovoorts.

Verder is het ook leuk om Amersfoort een bezoekje te brengen, dit is een prachtige stad die u zeker gezien moet hebben als u in de buurt bent geweest.

Adres Centerparcs Eemhof

Slingerweg 1

3896 LD Zeewolde

Waarom Center Parcs de Eemhof?

Center Parcs Eemhof was een van de eerste Center Parcs parken in Nederland. Officieel is het park in 1980 geopend. Het is ook waarschijnlijk de grootste met meer dan 600 bungalows. Het park biedt een prachtig tropisch zwemparadijs wat natuurlijk geweldig is voor vermaak, maar ook alle voorzieningen binnen het park maken het een aanrader. In 2011 is het park zelfs nog vernieuwd, waardoor het er nog erg schitterend uitziet en zeker de moeite waard is om te bezoeken.

Daarom een vakantie bij de Eemhof

  • Windsurfen en zeilen in de buurt.
  • Aqua Mundo! Het spetterende zwembad.
  • Vele activiteiten voor tieners.
  • Vele mogelijkheden voor ontspanning dankzij de Action Factory.
  • Diverse heerlijke restaurants in de Mediterraanse sfeer.

Foto’s van Center Parcs Eemhof

Eemhof zwemparadijs

Eemhof

Waterpark centerparcs de eemhof

De Eemhof
4.61 (92.14%) 28 votes

1 Comment

  1. Dulcie | | Beantwoorden

    Heerlijk en fantastisch eten, het zwembad is gewoon heerlijk en avontuurlijk voor de kinderen. Niet te praten over de ambiance van Center Parcs de Eemhof. Het Lijk erop dat je midden op een tropisch eiland zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *