De Huttenheugte

Center Parcs de Huttenheugte behoord tot een van de vele vakantieparken van CenterParcs binnen de Nederlandse grenzen. Het park heeft een hoop unieks aan te bieden voor een zeer geslaagde vakantie of weekend weg.

Bekijk hier aantrekkelijke deals bij Center Parcs de Huttenheugte

Ligging van het park de Huttenheugte

Dit park ligt in de provincie Drenthe in de buurt van Emmen en Coevorden. Er zijn ook velen leuke activiteiten te doen in de omgeving.
Centerparcs de Huttenheugte

Activiteiten op het park

U kunt met uw gezin de wasberenopvang bezoeken of de kinderboerderij in volledig Drenthse stijl. Er kan zelfs een heuse visvakantie geboekt worden. Dit houdt in dat u zelf een huisje aan het meer kunt uitzoeken met uw familie en u tijdens uw bezoek lekker kan gaan vissen, terwijl de andere leden van uw familie zich vermaken in het park.

Soorten verblijf op het park

In het park kunt u zowel comfort als VIP alsook premium huisjes vinden. U moet zelf beslissen hoeveel luxe u en uw gezin nodig heeft. Alles huisjes zijn goed onderhouden en uiteraard schoon. Er kunnen maximaal 8 personen in één huisje.

Wat is er te doen in de Omgeving?

Zoals al eerder aangegeven ligt het park in de buurt van Coevorden. Het is dus zeker een aanrader om eens die kant op te rijden en een bezoek te brengen aan Plosapark. Ook is het standje Coevorden zeker een bezoekje waard. Deze stad is een historische stad en het is dan ook zeker een aanrader om hier wat meer cultuur te snuiven.

Ook is het leuk om met uw kinderen Dierenpark Emmen eens te bezoeken. Dit is één van de populairste dierenparken in Nederland.

Er is dus genoeg te doen in de omgeving en u hoeft zich geen minuut te vervelen.

Center Parcs Huttenheugte adres

Reindersdijk 55

7751 SH Dalen

Foto’s Centerparcs de Huttenheugte

Activiteiten centerparcs huttenheugte

Zwembad de huttenheugte centerparcs

cottage bij de huttenheugte

De Huttenheugte
4.35 (86.92%) 26 votes

2 Comments

  1. Stan | | Beantwoorden

    Onze voetbal Club gaat nu al drie jaren achter mekaar naar Center Parcs Huttenheugte. Wez ijn een klein clubje en we nemen onze gezinnen altijd mee. Me teams gaan we wedstrijden doen . Daoor de lage prijzen van Center Parcs Huttenheugte kan onze team elk jaar op een leuke team weekend uitje

  2. Marishka | | Beantwoorden

    Ik ben al een paar keren met m’n familie naar de Huttenheugte gekomen en we maken altijd een heel leuke tijd mee. M’n kinderen vooral krijgen er geen genoeg van. M’n man en ik houden ervan om in de stad te wandelen, want we zijn beide dol zulke historische steden. Jullie zullen ons wel vaker zien in de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *