De Kempervennen

De Kempervennen een leuk park van Center parcs met heel veel mogelijkheden. Hier kunt u zich met uw hele gezin prima vermaken. U hoeft niet bang te zijn om u te vervelen.

Bekijk hier aantrekkelijke deals bij Center Parcs de Kempervennen

Ligging van het park

Het park ligt in het mooie Brabant in de buurt van Eindhoven. Verder ligt het ook in de buurt van de Beekse bergen en het ligt op slechts 50 minuten afstand van de Efteling. Het is dus zeker een aanrader om een dagje Efteling met uw gezin te plannen.
Center Parcs de Kempervennen

Activiteiten op deze CenterParcs vestiging

Dit park heeft heel veel activiteiten te bieden, u kunt zich hier dus met uw hele gezin vermaken. Het is ook mogelijk om het hele jaar door hier te snowboarden of te skiën. U kunt hier ook wat lessen volgen.

Soorten verblijf op het park

Het is mogelijk om met een hele groep mensen dit park te bezoeken. Er zijn namelijk verblijven te boeken voor maximaal 16 personen. Ook zijn er vele soorten verblijven, zo zijn er verblijven voor gezinnen gericht op kinderen. Ook kunt u een leuke woonboot huren op het park waar u een paar dagen kunt verblijven.

Omgeving van de Kempervennen

Er is ook genoeg te doen in de omgeving van het park. Voor de voetballiefhebbers is het zeker een aanrader om het PSV stadion te bezoeken. Ook is het van Abbemuseum Eindhoven zeker een bezoekje waard. Verder is het erg leuk om samen met uw gezin eens een dagje te gaan stadten in Eindhoven. Kortom er zijn genoeg dingen die je buiten het park kunt ondernemen.

Centerparcs Kempervennen adres

Kempervennendreef 8

5563 VB Westerhoven

Waarom Kempervennen bezoeken?

Het park van Kempervennen behoort tot de populairste parken in Nederland. Alles is er goed geregeld en de voorzieningen zijn top. Maar voornamelijk de leuke activiteiten voor kinderen en de rust die het ouders biedt is dit park aan te raden. Zo kun je bijvoorbeeld bowlen, genieten van het tropisch zwemparadijs of genieten van het ‘house of games’ waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.

Foto’s van Center Parcs Kempervennen

Kempervennen zwembad

Kempervennen accommodatie

Center Parcs kempervennen

De Kempervennen
5 (100%) 23 votes

2 Comments

  1. Marijke | | Beantwoorden

    M’n man en ik zochten naar een park waar we een paar dagen rustig konden doorbrengen. We hebben toen gekozen voor Kempervennen en hebben geen spijt gekregen ervan. Het park is schittered en was precies wat we zochten. We hebben gebowld en ook nog lekker gezwommen in ’t zwemparadijs. Voor de rest van de tijd hebben we gewoon genoten van al het mooi om ons heen. Het is zeker een aanrader.

  2. Jane | | Beantwoorden

    Vorig jaar hadden wij weinig budget om het heel gezin op vakantie tegaan. Op aanraden van een collega ging ik op zoek naar Center Parcs Kempervennen. We hebben een reuze gezellige week gehad met ons allen. Genoeg rust kunnen pakken als ouders, dat hadden we echt nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *