Het Heijderbos

Bent u toe aan een ontspannen vakantie in Nederland, dan is het een idee om Center Parcs te bezoeken. Als u één van deze vakantieparken bezoekt, heeft u meteen een vakantiegevoel. Als u ervan houdt om lekker in de natuur te zitten waar het hele gezin bezig wordt gehouden, dan is het een idee om Heijderbos te bezoeken. Bekijk hieronder de laatste aanbiedingen van het Heijderbos.

Bekijk hier aantrekkelijke acties bij het Heijderbos

Ligging van CenterParcs het Heijderbos

Dit park ligt in het mooie Limburg waar u kunt genieten van de mooie natuurlijke omgeving, in de buurt van het dorpje Heijen. Verder ligt het park in de buurt van een manege, waardoor het mogelijk is om te paard- of ponyrijden in de bossen.
Center Parcs Heijderbos

Activiteiten op het park

Het park biedt diverse activiteiten aan, zo is het mogelijk om tijdens uw verblijf te tennissen in het Sport Center, de klimmuur te beklimmen, te abseilen, te bowlen of een potje indoor paintballen. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de kabelbaan, te mountainbiken, te boogschieten of te wildwaterraften.

Kortom, het park biedt voor het hele gezin vermaak.

Daarom ga je naar het Heijderbos

 • Leuke expedities zoals de Jungle Cabana of Jungle Dome.
 • Een escape Room!
 • Rondracen in het circuit en meer indoor activiteiten
 • Wildwaterbaan en zwemplezier bij Aqua Mundo
 • Adrenaline activiteiten zoals de High Adventure Experience, Tower Jump en Zip Wire.
 • Vele rustgevende activiteiten in de omgeving 7 prachtige natuur.

Soorten verblijf op het Heijderbos

In het park kunt u huisjes huren voor minimaal twee personen tot maximaal twaalf personen. U kunt hier dus met het hele gezin terecht. Het park biedt verschillende soorten huisjes, namelijk comfort, premium en VIP. Het VIP huisje is voorzien van alle luxe en de comfort van het hoog nodige.

Wat is er te doen in de Omgeving?

Kasteeltuinen-Arcen
Kasteeltuinen Arcen, zeker de moeite waard om te bezoeken.

De omgeving waar dit park is gesitueerd heeft vele leuke uitstapjes te bieden. Zo kunt u een bezoek brengen aan het nationaal park Land van Maasduinen, waar u een uniek natuurgebied kunt bezichtigen. Ook liggen de Kasteeltuinen Arcen vrij dicht in de buurt. Hier kunt u de verschillende kasteeltuinen bezichtigen waar diverse diersoorten te bezichtigen zijn. Wat ook aanraders zijn de Hertog Jan Brouwerij, het Nationaal bevrijdingsmuseum 1944-1945, de stad Nijmegen, het amusementspark Tivoli en de stad Gennep.

Film over CenterParcs Heijderbos

Het Heijderbos
4.84 (96.77%) 31 votes

3 Comments

 1. Ralph | | Beantwoorden

  Center Parcs heeft veel nieuwe activiteiten aan de verschillende parken toegevoegd zoals massages, kids safari, minigolf, workshops of zelfs paintball.

 2. gaslicht | | Beantwoorden

  Heel hartelijk bedankt.

 3. Devina | | Beantwoorden

  Met de kids geweest naar CenterParcs Heijderbos en wat hebben ze genoten van de safari, paintball terwijl ik heerlijk van een massage aan het genieten was. Wil jij als ouder genieten dan moeten de kids goed bezig gehouden worden. Dat was piekfijn hier,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *