Het Meerdal

Een van de vakantieparken van Center Parcs in Nederland is het park “Het Meerdal”. Dit park ligt in Limburg en is zeker het bezoeken waard.

Bekijk hier aantrekkelijke deals bij Centerparcs het Meerdal

Ligging van vakantiepark het Meerdal

Dit park ligt in het gastvrij Limburg, in de buurt van de stad Venlo. In de buurt zijn er ook vele leuke activiteiten te vinden die u met uw gezin kan ondernemen.
Centerparcs het Meerdal

Activiteiten op het Center Parcs park

In het park kunt u zich prima vermaken. Er worden namelijk vele leuke activiteiten georganiseerd. Zo kunt u bijvoorbeeld boogschieten, bowlen, wildwaterraften, klimmen, duiken enzovoorts. Dit is slechts een kleine greep uit het totaal aanbod van dit park.

Soorten verblijf op het park

In het park worden vele soorten verblijven aangeboden. Zo zijn er op het park verblijven te vinden die zich richten op kinderen. In deze verblijven zijn leuke kindermeubilair te vinden en veel speelgoed. Uw kind kan zich dan ook prima vermaken. Er zijn drie soorten verblijven die dit park aanbiedt, zo kunt u kiezen voor Comfort, Premium of Luxe.

Wat is er te doen in de Omgeving?

Er zijn ook verschillende leuke activiteiten in de buurt te vinden. Zo ligt Toverland ook in de buurt van het park. Dit een leuk park om samen met je kinderen te bezoeken. Verder kunt u ook een bezoek brengen aan de paardenmelkerij ’t Vöske brengen. Hier kunt u paardenmelk of ijs van paardenmelk proeven. Deze melk schijnt voor iedereen goed te zijn.

Houdt u meer van wat sportievere activiteiten, pak dan de fiets en ga knooppunt naar knooppunt fietsen. U kunt dan zelf uw fietsroute samenstellen, omdat alle fietspaden door middel van knooppunten met elkaar worden verbonden. U kunt ook een boekje kopen met alle routes.

Het Meerdal
5 (100%) 13 votes

2 Comments

  1. Siera | | Beantwoorden

    Eeen weekendje weg met de meiden. vakantiepark het Meerdal is voor ons de ideale plek voor een leuke weekend met ons, vijf hardwerkende dames zonder een gezin. Geniten van wijn en lekker eten, budget prijzen en ook nog leuke activiteiten.

  2. Lydia | | Beantwoorden

    Het Meerdal is een heel rustig park, maar het heeft daarentegen genoeg activiteiten die men kan doen. Ideaal voor kinderen en de mijne hebben een heel leuke tijd gehad. We hebben vooral van de zwembaden genoten. Er waren wel muskieten, maar dat is te verwachten zo dicht bij het natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *