Limburgse Peel

Ook in Limburg kun je op vakantie naar een mooi vakantiepark van CenterParcs. Het park genaamd Limburgse Peel ligt gelegen midden in de prachtige bossen van Noord-Limburg en biedt daarom een heerlijke omgeving.

Bekijk hier aantrekkelijke deals bij de Limburgse Peel

Ligging van park Limburgse Peel

Zoals eerder gezegd ligt dit park in de mooie bossen van Noord-Limburg. Het park ligt nabij de stad Venlo en is prima te bereiken. De huisjes op het park liggen ruim van elkaar verspreid door de grote van dit park hierdoor heeft iedereen zijn of haar gewenste privacy.

Activiteiten op dit park

Uiteraard is er ook een heleboel te doen op dit vakantiepark. Zo kun je een mooie wandeling maken of fietstocht om de bosrijke omgeving van Limburg te ontdekken. Ook is het mogelijk om te golfen bij dit park, de golfbaan de Golfhorst heeft maar liefst 18 holes op een zeer mooie locatie. Maar golf is niet de enige sport die beoefend kan worden op dit park, ook kun je badmintonnen en tennis spelen. Naast de sportieve activiteiten zijn er ook nog andere mogelijkheden zoals vissen in de visvijver of een ritje maken op de huifkar.

Soorten verblijf op het park

Net als bij de andere vakantieparken van CenterParcs zijn er vele verschillende soorten verblijven beschikbaar. De cottages zijn van alle luxe voorzien en geschikt voor verschillende samenstellingen. Zo kun je hier met zijn tweetjes naar toe maar ook met de gehele familie. Kijk gerust even op de website waar u het complete overzicht van de inrichting per cottage kunt bewonderen.

De omgeving

Op het vakantie park is er een hele hoop te doen, maar ook in de omgeving van dit park valt er een hoop te beleven. Het is zeker de moeite waard om de stad Venlo te bekijken. Daarnaast kun je naar het attractiepark toverpark of vol vitaminen wat vlak bij dit park gelegen ligt.

Attractiepark Toverland, vlak bij CenterParcs
Attractiepark Toverland, vlak bij CenterParcs Limburgse Peel
Limburgse Peel
5 (100%) 21 votes

1 Comment

  1. Luk | | Beantwoorden

    Met vrienden naar park Limburgse Peel is het beste dat wij ooit gedaan hebben. Gewoon back pakken en daar gewoon leuke tijd gehad. Was onze laatste jaar op de universiteit dus wilde wij gewoon iets leuks en spontaan gaan doen voor het echte leven begint. De acttractiepark dichtbij was voor toppunt van onze avontuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *