Parc Sandur

Heeft u behoefte aan een leuke sportieve vakantie binnen Nederland en u houdt van water? Dan is het Center Parcs Parc Sandur zeker een aanrader voor u. Het is één van de meest prachtige parken in Nederland, met een schitterende omgeving, heerlijke rust en toch de mogelijkheid om volop deel te nemen aan diverse activiteiten wanneer hier interesse in is.

Bekijk hier aantrekkelijke acties bij Parc Sandur

Ligging van het park

Dit park is gesitueerd in de provincie Drenthe in de omgeving van water. De cottages liggen namelijk verspreid over de Schiereilanden in de Grote Rietplas.
Parc Sandur centerparcs

Activiteiten op Center Parcs Parc Sandur

Het park biedt allemaal activiteiten aan die te maken hebben met water, zoals surfen, kano’en, vissen en zeilen. Buiten deze activiteiten worden er ook diverse andere activiteiten aangeboden, zoals bijvoorbeeld bowlen en paintballen. Uiteraard beschikt dit park ook over een zwembad, waar u de hele dag onbeperkt gebruik van mag maken.

Soorten verblijf op het park

Het park heeft verschillende cottages te bieden, zo kunt u cottages huren voor minimaal vier personen en maximaal tien. Alle huisjes zijn voorzien van mooie comfortabele meubels en stralen een huiselijke sfeer uit. U zult zich hier meteen thuis voelen.

Wat is er te doen in de omgeving?

dierenpark-Emmen
Dierenpark Emmen, vlakbij Center Parcs Parc Sandur

Er zijn ook velen leuke andere activiteiten die u kunt ondernemen met uw gezin buiten het park. Het dierenpark Emmen ligt in de buurt en is zeker een bezoek waard. Als u van mooie natuur houdt is het zeker een aanrader om een fiets te huren en zelf de omgeving is te ontdekken.

Dus als u op zoekt bent naar een leuke vakantie aan het water met uw gezin, dan is Parc Sandur zeker het park dat u moet bezoeken. U zult zich met uw hele gezin vermaken.

Parc Sandur
5 (100%) 17 votes

2 Comments

  1. Wonny | | Beantwoorden

    Met mijn familie uit Londen hebben we een super vakantie gehad aan het water bij Center Parcs Parc Sandur. De mannen konden leuk gaan vissen en zeilen terwijl de dames rond fietsten en lekker bij kletsen. Over een jaar komen wij zeker weer langs.

  2. Miranda | | Beantwoorden

    Surfen stond niet op mijn to-do lijst, maar met een beetje overtuiging van m’n vrienden heb ik ’t geprobeerd bij Parc Sandur. Niet iets dat ik weer zal doen, denk ik. Maar verder heb ik hier een heel leuke tijd gehad. Ik heb genoten van alle andere activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *