Park Zandvoort

Bent u op zoek naar een leuke vakantie aan zee in een Center Parcs park, dan is dit park zeker een aanrader. Vele mensen waren u al voor en hebben een onvergetelijke vakantie beleefd.

Bekijk hier aantrekkelijke acties bij Park Zandvoort

Ligging van deze Center Parcs vestiging

Dit park ligt als ware aan zee, het ligt namelijk in de duinen van Zandvoort. Het strand van Zandvoort is hartstikke dichtbij. Dus als u van strandvakanties houdt, is het zeker een aanrader om een bezoek te brengen aan dit park.
Centerparcs Park Zandvoort

Activiteiten op het park

Op het park worden velen leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Aangezien het park vlak bij zee ligt, zijn veel activiteiten ook op het strand en de zee gericht. Zo kunt u beachvolley ballen, powerkiten of windsurfen. Ook kunt u genieten van het strand door een mooie wandeling te maken of een fiets te huren en een stukje langs de zee te fietsen.

Soorten verblijf op park Zandvoort

Op het park worden leuke huisjes aangeboden, vanaf 2 personen tot 10 personen. U kunt dus met heel uw familie terecht bij dit park. Ook zijn er op dit park speciale huisjes voor minder valide personen te vinden. Het park biedt twee soorten verblijven, namelijk comfort huisjes en vip huisjes.

Wat is er te doen in de Omgeving?

Niet alleen in het park kunt u zich vermaken, maar ook buiten het park. Zandvoort heeft namelijk vele leuke activiteiten te bieden. Zo kunt u een bezoek brengen aan SnowPlanet, waar u uw ski en snowboard talenten in de strijd kunt gooien. Of race planet bezoeken voor de mensen die van snelheid houden. Ook kunt u lekker winkelen in Haarlem of een bezoek brengen aan Amsterdam. Er zijn dus vele leuke activiteiten in de buurt te vinden.

Park Zandvoort
5 (100%) 24 votes

2 Comments

  1. Anne | | Beantwoorden

    Ik ben vorig jaar met m’n familie naar Zandvoort geweest en we hebben enorm genoten. Het park zelf is heel mooi en rustig. De kinderen konden niet genoeg krijgen van alle activiteiten. Vooral langs ’t strand hebben ze veel pret gehad en hebben ze de meeste tijd doorgebracht. We denken eraan om dit jaar weer terug te keren.

  2. Dionne Leeuwerik | | Beantwoorden

    Met de ski vereniging hebben wij een teamuitje gemaakt naar park Zandvoort. Was een leuke ervaring en wij moesten gewoon ergens heen met ski gelegenheid, niet duur maar ook gewoon iets anders. Persoonlijk heb ik echt genoten van het strand met volleybal spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *