Port Zélande

Port Zélande is een leuk park om met het gehele gezin te bezoeken. Voor iedere leeftijd hebben ze wel leuke activiteiten.

Bekijk hier aantrekkelijke deals bij Port Zélande

Ligging van Port Zélande

Dit park ligt aan de Nederlandse kust en heeft dan ook vele leuke strandactiviteiten te bieden. Het park ligt aan het Grevelingenmeer en dichtbij het Noordzeestrand.
Centerparcs Port Zelande

Activiteiten op het park

Het park heeft ook leuke activiteiten te bieden voor jong en oud. Zo is het in dit park mogelijk om te varen zonder vergunning, te leren surfen, paardrijden enzovoorts. Ook is er in dit park een hele leuke piraten midgetgolfbaan te vinden.

Verblijf mogelijkheden op Center Parcs Port Zélande

Op het park worden verschillende accommodaties aangeboden. Alle accommodaties liggen aan het meer, dus u bent verzekerd van een prachtig uitzicht. Dit park biedt ook leuke accommodaties aan voor kinderen en ouders. Deze accommodaties bieden een hoop speelgoed en meubilaire aan voor kinderen. Ook aan de grote gezinnen hebben ze accommodaties. Tot voor maar liefst 12 personen. En sommige huisjes zijn zelfs geschikt voor minder valide.

Wat is er te doen in de Omgeving?

Ook in de omgeving zijn velen leuke activiteiten te vinden. Zo kun je leren kitesurfen, blokarten of kitbuggyen. Als u een wat minder actieve activiteit wil uitoefenen, dan is het misschien een idee om een bezoek te brengen aan Deltapark Neeltje Jans. In dit park kun je alles te weten komen over Deltawerken en zeedieren. Ook kunt u hier een rondvaarttocht maken enzovoorts. Het is dus een leuk park om te bezoeken voor jong en oud en ook zeker een aanrader.

Port Zélande
5 (100%) 15 votes

1 Comment

  1. Rick Zwart | | Beantwoorden

    Vorig jaar met paasvakantie geweest naar Center Parcs Port Zélande met het gezin en we hebben enorm genoten. Veel water pret voor de kinderen en wij hebben meer rust gepakt en ik nog leren surfen op mijn oude leeftijd. Nooit te oud om te leren zeggen we dan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *