Britse vader dient klacht in over welkomstpakket Center Parcs

Eemhof

Center Parcs biedt meestal leuke welkomstpakketten aan. Tenminste, voor volwassenen dan. In het welkomstpakket zitten namelijk blikjes 0.0 van Heineken waar kinderen weinig aan hebben. Een Britse vader is er behoorlijk verontwaardigd over toen hij dit ontdekte. De Heineken producten zaten volgens hem namelijk in het kinderpakket! De Brit besloot een klacht in te dienen.

Klacht in behandeling

De Britse vader vindt het onacceptabel dat bier gepromoot wordt bij kinderen. Zodoende heeft hij een klacht ingediend bij de Reclame Code Commissie Nederland. Dit zaak wordt op dit moment behandeld. Volgens Center Parcs is er geen sprake van een kinderpakket. Het vakantiepark laat weten dat het gaat om een gezinskoffer met verschillende samples, die om de paar maanden veranderen. Dit keer maakten de biertjes van Heineken deel uit van het pakket, maar dat kan de volgende keer anders zijn.

Welkomstpakketje voor het hele gezin

Center Parcs laat weten dat het gaat om pakketjes voor het hele gezin. Het vakantiepark begrijpt dat kinderen het leuk vinden om de cadeautjes te krijgen. Bovendien ziet het welkomstpakketje er kleurrijk uit en lijkt het bedoeld voor kinderen. Denk aan vrolijke plaatjes en een kinderpuzzel. De inhoud is echter ook bedoeld voor volwassenen.