Center Parcs België

Ook België heeft enkele Center Parcs parken welke zeker aan te raden zijn. Al zijn het er helaas wel minder dan Nederland. In België zijn momenteel twee verschillende parken. Ook deze parken zijn gevestigd op top locaties waar veel te doen is in de regio, naast het grote aanbod van activiteiten en mogelijkheden dat de parken zelf al aanbieden.

Bekijk hier de deals voor Center Parcs in België

Center Parcs de Vossemeren

Centerparcs de Vossemeren zwembad
Zwembad bij de Vossemeren

Dit park is gevestigd in het Belgisch Limburg, een prachtige locatie. Deze omgeving biedt vele mogelijkheden voor bijvoorbeeld wandelen en fietsen doordat het gelegen is een echte natuurlocatie. Een ander uniek onderdeel van dit park is dat het zelfs twee meren heeft. Tevens zijn alle cottages de laatste jaren helemaal vernieuwd waardoor het weer helemaal modern is. Bekijk hier meer over Center Parcs de Vossemeren.

Meer informatie over Center Parcs de Vossemeren

Center Parcs Erperheide

Erperheide in BelgieErperheide staat bekend als ”het park voor kinderen” met onder andere het prachtige speelparadijs en de vele activiteiten die worden aangeboden voor kinderen. Maar ook de prachtige omgeving is heerlijk om is te gaan fietsen of een wandeling te maken. Lees hier meer over Center Parcs Erperheide.

Meer informatie over Center Parcs Erperheide

Waarom Center Parcs België?

Al meerdere keren in Nederland bij een Center Parcs geweest? Dan is het nu tijd om naar een Center Parc in België te gaan. Want ook dit land heeft twee hele mooie parken, namelijk de Vossemeren en Erperheide welke erg hoog worden gewaardeerd door de bezoekers van deze parken. Het is leuk om een keer buiten Nederland naar een Center Parc te gaan. En België is natuurlijk niet ver om de hoek waardoor je er zeker een keer moet wezen.

België is een prachtig land dat ook bekend staat om de mooie natuur. Je kunt hier genieten van prachtige fietsroutes en vele activiteiten. Zowel leuke activiteiten binnen de parken als buiten de parken. Ook voor kinderen zijn deze parken erg aan te raden.

Om te profiteren van korting voor een vakantie bij Centerparcs België kun je het beste kijken op de pagina van https://www.bungalowholiday.nl/centerparcs-korting/ of kijk op de pagina van de twee parken in België.

Center Parcs België
4.4 (88%) 5 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *