De Vossemeren

Center Parcs de Vossemeren is een mooi park voor het gehele gezin. In het park is er vermaak voor het gehele gezin te vinden. Het park ligt in een prachtige omgeving.

Wilt u liever direct kijken welke accommodatie mogelijkheden er kortingen er zijn bij De Vossemeren in België? Bekijk dan hier voor meer informatie

Ligging van het park

Dit park ligt in het Belgische Limburg waar u ontspannen wandel- en fietstochten kunt maken in mooie natuurgebieden. Dus als u een natuurmens bent, is dit de ideale omgeving om uw vakantie in door te brengen.

Activiteiten op het park

Het park heeft verschillende leuke activiteiten te bieden voor het hele gezin, zo kunt u huifkartochten maken, leren duiken, mountainbike tochten maken enzovoorts. Ook is het mogelijk om verschillende watersporten te beoefenen zoals, windsurfen, banana rides enzoorts.
U hoeft dus niet bang te zijn dat u zich verveelt op het park.

Soorten verblijf op het park

Het park heeft verschillende huisjes te bieden voor maximaal acht personen. Mocht u op zoek zijn voor een verblijf voor meerdere mensen, dan is het natuurlijk mogelijk om meerdere huisjes in de buurt van elkaar te huren. In alle huisjes hangt een huiselijke sfeer en is er comfortabel meubilair te vinden.

Wat is er te doen in de Omgeving?

Ook de omgeving heeft verschillende leuke activiteiten te beiden, zo is het mogelijk om te gaan ponyrijden. Ook kunt u de molengemeente Overpelt bezoeken , waar u mooie Belgische molens uit de achtste eeuw kunt bewonderen.
Het is ook erg leuk om Lommel Sarah te bezoeken, dit is een woestijnachtig landschap met een helderblauw meer en daaromheen naaldbossen. Het is een mooie omgeving die u beslist een keer gezien moet hebben.

De Vossemeren
Waardeer deze pagina

1 Comment

  1. Carl | | Beantwoorden

    Ik ben hier vorig jaar gekomen met mijn familie. Het is een heel leuke park dat vele faciliteiten biedt. Het is ideaal als je kleine kinderen hebt. Mijn nichtjes hebben volop genoten. Het zwembad was heerlijk en het eten was ook erg lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *