Erperheide

Het park Erperheide vind je ligt in Belgisch Limburg. Het park is te vinden nabij de stad Hasselt. Voor kinderen is dit een ideaal park. Het park is namelijk de winnaar geworden van de Kids vakantieaanbieder Award 2013. Op het park kun je verschillende leuke activiteiten doen voor jong, maar ook voor oud.

Wilt u liever direct kijken welke accommodatie mogelijkheden er kortingen er zijn bij De Erperheide in België? Bekijk dan hier voor meer informatie

Ligging van het park

De omgeving van het park is schitterend. Je kijkt uit op bossen, meren en door de bossen heb je uitgebreide wandel en fietsroutes. Je voelt je dus echt één met de natuur in het park. Ideaal om hier een tijdje te vertoeven.

Activiteiten op het park

Er is zoveel te doen op het park dat je altijd wel iets om handen hebt. Je hebt verschillende activiteiten die met sport te maken hebben zoals sporttoernooien. Zo kun je als kind meteen een sport uit proberen. Op het park is er ook een vrije val vanaf 10 meter hoog. Ook kun je het avontuur aangaan in de High Adventure Trail: dit is een touw banenparcours in de lucht. Je kunt er ook voor kiezen om lekker te ontspannen en een balletje te slaan op het Adventure Midgetgolfterrein, het terrein is versiert in een sprookjesthema.

Soorten verblijf op het park

Op het park kun je verblijven in een cottage. Je hebt de VIP-cottage, deze cottage is bedoeld voor mensen die meer wensen hebben. Je hebt ook een comfort cottage, hierin kun je heerlijk tot rust komen als je een drukke periode. En je hebt ook de premium cottage. Dit is een cottage als je vooral wilt uitrusten. Voor als je met kinderen bent heb je nog een speciale kindercottage. Als je liever geen cottage wilt kun je verblijven in een appartement.

Wat is er te doen in de omgeving?
In de buurt kun je lekker wandelen en fietsen in de Limburgse Kempen. In de buurt van het park heb je ook nog een ski paradijs en een vliegbasis in de buurt. Ook kun je de vele steden bezoeken.

Erperheide
5 (100%) 16 votes

1 Comment

  1. Mavis | | Beantwoorden

    M’n dochter is niet lang geleden getrouwd en m’n man en ik wilden daarna een paar daagjes voor onszelf nemen. We besloten om naar Erperheide te gaan en we hebben heel leuke tijd gehad. Eerst hebben we de tijd genomen om bij te komen van alle drukte dat mee komt kijken met een huwelijk en hebben een paar leuke activiteiten samen gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *