CenterParcs Duitsland

Ook in ons buurland Duitsland kun je op vakantie naar een van de vakantieparken van Center Parcs. In Duitsland zijn maar liefst vijf parken van CenterParcs te vinden. Zo kun je zelf een keuze maken naar welk park je het liefst wilt gaan.

 

Bekijk hier de deals voor Center Parcs Duitsland

Center Parcs Bispinger Heide

Op ongeveer 45 minuten afstand vanaf de stad Hamburg ligt Center Parcs Bispinger Heide. Het vakantiepark ligt midden in een natuurgebied genaamd Lüneburger Heide. Wil jij meer informatie over dit vakantie park? Klik dan hier om meer informatie te bekijken.

Center Parcs Park Bostalsee

Het park gevestigd in Saarland. In dit park kunt u heerlijk genieten van de waterwereld Aquamundo, de prachtige omgeving zoals het meer, de minigolfbaan, een bowlingbaan en vele andere faciliteiten op het park. Een park die aan te raden is om te bezoeken voor de hele familie. Ook als u van de natuur houdt biedt de omgeving vele mooie fiets- en wandelroutes. Lees hier meer over Park Bostalsee.

Center Parcs Park Eifel

Park Eifel, gelegen in een prachtige natuuromgeving en perfect voor kinderen. De locatie biedt een perfecte plek om heerlijk buiten te genieten en te sporten. Zo kun je fietsen huren, mountainbiken in de bossen of Nordic Walken. En ten slotte vindt u in het park een prachtig zwembad waar de kinderen zich kunnen vermaken. En wacht u dat bijvoorbeeld van een heerlijke sauna om te ontspannen. Lees hier meer over Center Parcs Park Eifel.

Center Parcs Park Hochsauerland

Park Hochsauerland, wederom een park gelegen op een prachtige natuurlocatie. Of je nou wilt mountainbiken, Nordic Walken, wandelen of wilt genieten van de buitenzwembad met golven. Het park staat garant voor vele mogelijkheden en een heerlijke vakantie. Lees hier meer over CenterParcs Park Hochsauerland.

Center Parcs Park Nordseeküste

Dit park is gelegen op een unieke locatie, namelijk op het schiereiland Butjadingen wat gelegen is aan het Duitse deel van de Waddenzee. Dit park bevat ook weer een mega groot zwemparadijs, een sauna en kunt u goed shoppen in de buurt of bijvoorbeeld een dagje naar het dierenpark gaan. Kortom genoeg activiteiten en mogelijkheden. Lees meer over CenterParcs Park Nordseeküste.

De parken in Duitsland

Center Parcs duitsland locatiesAlle parken zijn gelegen op top locaties in Duitsland en brengen wat unieks met hun mee. Wil jij binnenkort een cottage reserveren in één van de parken? Kijk dan altijd of er een actuele actiecode CenterParcs aanwezig is op de website. Zodat je heerlijk op vakantie kunt met een beetje korting van Centerparcs. Bovenaan deze pagina zie je een map waar alle parken zijn gevestigd. Zo kun je zelf goed kijken waar jij in de buurt wilt zitten.

CenterParcs Duitsland
4.7 (93.64%) 22 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *