Bispinger Heide

Bespinger-heide is een park waar zeer veel activiteiten worden aangeboden voor het gehele gezin. Dus als u op zoek bent naar een park waar ieder lid van de familie zich zal vermaken, dan is Bispinger-heide zeker een aanrader.

Bekijk hier aantrekkelijke deals van park Bispinger Heide

Ligging van Center Parcs Bispinger Heide

Het park ligt in Duitsland in de omgeving van Bispinger op een afstand van ongeveer 45 min rijden van Hamburg. Het park ligt midden in het natuurpark Lüneburger Heide.

Activiteiten op het park

Dit park biedt vele activiteiten aan, waardoor u zich nooit hoeft te vervelen. Zo is het mogelijk om te leren paardrijden of duiken, om boog te schieten, te klimmen of te tennissen. Ook kunt u in dit park vissen of bowlen. Kortom, er is voor ieder wat wils wel een activiteit te vinden wat degene leuk vindt om te doen.

Soorten verblijf op het park

Dit park biedt huisjes aan voor minimaal twee personen, tot maximaal twaalf personen. Buiten de standaard huisjes die bijna ieder park aan biedt, kunt u hier ook uw vakantie door brengen in een woonboot of een boomhut met uw hele gezin.

Wat is er te doen in de omgeving?

De omgeving biedt ook verschillende uitstapjes. Zo kunt u een bezoek brengen aan het Heide kasteel Iserhatsche of Het ‘Gekke huis’. In dit huis kunt u alles van ondersteboven bewonderen. Een echte beleving voor jong en oud. Het park Bespinger-heide is dus een echt vakantiepark voor het hele gezin. Of u toe bent aan een sportieve vakantie of juist een rustige, dit park heeft het allemaal te bieden.

Andere parken in Duitsland zijn:

Bispinger Heide
5 (100%) 16 votes

2 Comments

  1. Ivan | | Beantwoorden

    Elk jaar gaan wij naar Duitsland het geboorteland van mijn partner. Daar blijjven we 2 weken bij Center Parcs Bispinger Heide. Wij houden beiden van tennissen en paardrijden en dat kan allemaal bij deze Center Parcs.

  2. Melissa | | Beantwoorden

    Voordat we hier naartoe kwamen hadden mijn man en ik best negatieve verhalen gehoord erover, maar ik ben blij dat we niet geluisterd hebben. We hebben een heel leuke tijd gehad. Ons huisje was heel mooi, het park groot en netjes, het zwembad was heerlijk en de medewerkers waren vriendelijk. Wat wil je nog meer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *