Park Bostalsee

Als u behoefte heeft om naar het buitenland te gaan, maar u wilt er zeker van zijn dat u er geen spijt van krijgt, dan is dit park zeker een aanrader. Center Parcs park Bostalsee heeft veel te bieden voor het gehele gezin.

Bekijk hier aantrekkelijke deals van Park Bostalsee

Ligging van park Bostalsee

Dit park van CenterParcs is te vinden in Duitsland Saarland. Het park ligt midden in een natuurpark, waardoor u verschillende activiteiten kunt ondernemen die te maken hebben met de natuur.

Activiteiten op het park

Het park heeft erg leuke activiteiten te bieden, zo is het mogelijk om te zeilen of te surfen in het watersportmeer. Ook is er in dit park een midgetgolfbaan te vinden, kunt u lekker gaan bowlen met uw gezin, heeft het een prachtige aqua mundo en nog veel meer. Het is zeker het bezoeken waard.

Soorten verblijf op het park

Dit park heeft wel 500 verblijven waar u kunt verblijven. Deze verblijven zijn geschikt voor 2 tot 10 personen. U hoeft dus niet bang te zijn dat u met uw gezin niet past in een verblijf. De huisjes liggen in kleine dorpjes tegen de helling. Ieder dorp heeft zijn eigen karakter. Alle verblijven hebben een uitzicht op het meer, u bent dus verzeker van een prachtig uitzicht.

Wat is er te doen in de Omgeving?

Zoals al eerder aangegeven ligt het park in een natuurpark. U kunt dus prachtige wandel- en fietstochten maken tijdens uw vakantie. Het is zeker een aanrader om naar St. Wendel te fietsen. Dit is een prachtig stadje waar u heel wat cultuur kunt snuiven. In dit stadje is veel historie te vinden.

Bekijk hier ook de andere parken van Center Parcs Duitsland.

Park Bostalsee
5 (100%) 14 votes

2 Comments

  1. Samuel | | Beantwoorden

    Met mijn 4 broers en 3 neven gaan we elk jaar ergens anders naartoe. We zijn nu al voor de derde keer naar park Bostalsee geweest. Wij zijn aan het meer opgegroeid in een bende van 11 jongens en zeilen is onze avontuur. Bij park Bostalsee komen al deze herinneringen naar boven steken,

  2. Linda | | Beantwoorden

    Bij park Bostalsee is er van alles en nog wat te doen. Ik ben hier onlangs geweest met de familie en we hebben flink genoten van ons huisje en alle activiteiten in de buurt. We hebben genoten van het zwembad, fietstochtjes en wandelingetjes. Mijn zonen hebben ook gedaan aan verschillende watersporten. Natuurlijk hoort eten er ook bij en bij het restaurant hebben we lekker gesmuld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *