Park Eifel

Park Eifel is een mooi park van Center Parcs waar u terecht kunt als u graag in en rondom de natuur bezig bent. Dit park ligt in een prachtige omgeving die vele mogelijkheden biedt qua vermaak in de natuur. Ook is er genoeg vermaak in het park te vinden.

Bekijk hier aantrekkelijke deals van Park Eifel

Ligging van het Center Parcs park

Park Eifel ligt bij Koblenz in Duitsland omringd door mooie natuur. Het ligt namelijk in de vulkanische Eifel streek.

Activiteiten op Park Eifel

Er zijn verschillende activiteiten die u kunt ondernemen op het park, zowel sportief, als avontuurlijk of lekker ontspannen. Er is van alles te doen voor het hele gezin. Enkele activiteiten die u kunt ondernemen zijn Nordic Walking, mountain biken, skiën, sauna enzovoorts. Uiteraard kunt u zich ook prima vermaken in Aqua mundo, daar kunt u heerlijk zwemmen.

Soorten verblijf op het park

De grootste verblijven die op het park te vinden zijn, zijn huisjes voor 8 personen. U kunt hier dus met uw hele gezin in 1 huisje verblijven. Alle huisjes zijn netjes onderhouden.

Wat is er te doen in de Omgeving?

Zoals al eerder aangegeven ligt dit park in de vulkanische Eifel streek. Dit houdt in dat u rondom het park prachtig kunt wandelen en genieten van de natuur. Bent u niet zo’n wandelaar, dan kunt u lekker mountainbiken. Ook kunt u een visvergunning krijgen en kunt u lekker een dagje gaan vissen. Er is dus genoeg vermaak voor een echte natuurliefhebber. Verder is het ook leuk om een dagje uit te trekken om de Romeinse stad Trier te bezoeken.

Andere parken in Duitsland zijn:

  • Park Bispinger Heide
  • Park Bostalsee
  • Park Hochsauerland
  • Park Nordseeküste
Park Eifel
5 (100%) 16 votes

2 Comments

  1. Tina | | Beantwoorden

    We zijn hier vorig jaar geweest en m’n familie praat er nog steeds vaak over. We waren met een groep van 7 en hebben echt flink genoten van ons verblijf hier. Alle activiteiten waren leuk en we hebben genoten van onze dagelijkse wandelingen. We zullen zeker terugkeren.

  2. Winny | | Beantwoorden

    Heerlijke plek hier, we zijn met een groep stagiaires uit Belgie geweest en het was gewoon te gek voor woorden. Afgezien dat we een heleleuke team zijn heeft park eifel onze weekend geweldig gemaakt. Wij komen zeker terug met de volgende groep stagiaires

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *