Park Hochsauerland

Park Hochsauerland is een van de Duitse Center Parcs vestigingen en heeft heel wat moois te bieden.

Bekijk hier aantrekkelijke deals van Park Hochsauerland

Ligging van het park

Dit park ligt in Duitsland in de buurt van Winterberg en Willingen. Uiteraard is deze vestiging van CenterParcs Duitsland met zorg uitgekozen en ligt het in de mooie natuur van Duitsland

Park Hochsauerland activiteiten

Het park heeft een breed scala aan leuke activiteiten te bieden, u en uw gezin hoeven zich totaal niet te vervelen.

Soorten verblijf op het park

U kunt met maximaal met 12 mensen in een verblijf. Er zijn ook verblijven die geschikt zijn voor mensen met kinderen. Deze verblijven beschikken over kinder meubilaire en leuk speelgoed voor de kinderen. De kinderen zullen zich dus niet vervelen.
Er is ook gedacht aan de minder valide mensen, deze verblijven zijn namelijk zo gemaakt dat ook deze mensen een onvergetelijke vakantie kunnen hebben in het park.

De omgeving van CenterParcs Park Hochsauerland

Voor de echte skiliefhebber is dit een ideaal park. In de buurt van het park kunt u namelijk lekker skiën. Het is ook mogelijk om skiles te krijgen. Verder zijn de steden Winterberg en Willingen er leuke steden om een dagje te winkelen. Als u van shoppen houdt is het dus een aanrader om daar een dagje voor uit te trekken in deze twee leuke steden. Ook is de omgeving van het park geschikt om mooie wandel- of fietstochten te maken. Er is dus nog genoeg te ontdekken buiten het park.

Park Hochsauerland
5 (100%) 3 votes

2 Comments

  1. Don | | Beantwoorden

    Mijn moeder woont niet ver van het park in duitsland, wij gaan in de twee jaar eenkeer bij haar voor ongeveer een week en zij komt eenkeer bij ons. Dus zijn we met wat familie daar voor het weekend gewweest naar hochsauerland. Was heel leuk en we hebben weer een band gebouwd met de neefjes en nichjes daar

  2. Diane | | Beantwoorden

    Een paar dagen verblijven op Park Hochsauerland doet je echt goed. De omgeving is heel mooi. De skipisten liggen niet ver weg. De zwembad was heerlijk en mijn kinderen hebben er echt van genoten. Ons huisje was ook heel netjes. Zeker wel een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *