Park Nordseeküste

Center Parcs Park Nordseeküste is een van de Duitse vestigingen. Dit park is zowel onder Nederlanders als Duitsers enorm populair. Beleef een onvergetelijke vakantie op dit vakantiepark.

Bekijk hier aantrekkelijke deals van Park Nordseeküste

Ligging van Park Nordseeküste

Het park ligt in Duitsland in de buurt van Bremen op het groene schiereiland Butjadingen. Dit is een schitterende omgeving om helemaal tot rust te komen.

Activiteiten op het park

In het park zijn er veel leuke activiteiten te ondernemen, zo kunt u lekker beachvolleyballen, bowlen en verschillende racketsporten. Ook kunt u gebruik maken van de aqua mundo waar u de hele dag heerlijk kunt ontspannen met uw gezin.

Soorten verblijf op het park

Dit park heeft verschillende verblijven te bieden voor maximaal 8 personen. De verblijven hebben de normale kwaliteit als u van een centerparcs park gewend bent. U kunt kiezen voor een comfort, premium of een lux huisje. Kortom er is voor ieder wat wils.

Wat is er te doen in de omgeving?

In de buurt van het park zijn ook erg leuke activiteiten die u kunt ondernemen. Zo kunt u een mooie wandeling maken over de Waddenzee. Ook is het erg leuk om in de omgeving van het park mooie fietstochten te maken en te genieten van de natuur. Het eilandje heeft namelijk mooie natuurgebieden. Ook kunt u een mooie tocht over het water maken met de boot, met een beetje geluk kunt u dan ook wat zeehonden spotten. Dit is een erg leuke activiteit voor het gehele gezin.

Park Nordseeküste
5 (100%) 18 votes

2 Comments

  1. Liesbeth | | Beantwoorden

    Ik ben met m’n familie vorig jaar nog hier geweest. We waren met z’n zessen en hadden een mooi huisje gehuurd. Het park is heel mooi. Het was best klein, maar we vonden dat niet erg. Daarnaast hebben we genoten van ‘t zwembad en leukje fietstochtjes.

  2. Cherr | | Beantwoorden

    Park Nordseeküste is op het schiereiland Butjadingen daar hebben de kids veel pret gehad. Terwijl mijn man en ik eindelijk weer wat tijd hebben gemaakt om iets leuks te doen met ons tweeen. We hebben na 10 jaren weer gebowld, na de komst van de kids hebben we geen tijd meer gehad voor onze favorite sport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *