CenterParcs Frankrijk

Ook in Frankrijk heeft Center Parcs een aantal vakantieparken. Door heel Frankrijk heen staan er vijf vestigingen van CenterParcs. Hier kun jij de ideale vakantie vieren met de hele familie, het gezin of zelfs lekker met zijn tweeën. Lees hieronder meer over de verschillende vakantieparken van Center Parcs in Frankrijk.

Bekijk hier deals voor Center Parcs in Frankrijk

CenterParcs Le lac d’Aillette

Dit park is gelegen dichtbij het water. Zodat u optimaal kunt genieten van het prachtige uitzicht en locatie. Zo heeft het park een prachtig meer en heerlijk wit strand om te genieten bij goed weer. En daarnaast zijn er vele watersport activiteiten mogelijk voor kinderen en jongeren. Een vakantie voor je hele gezin dus! Lees hier meer over CenterParcs Le lac d’Aillette.

Meer informatie over Center Parcs Le Lac d'Aillette

Center Parcs Les Bois-Francs

Een prachtig park gelegen in het hart van Nomandië, een park in een schitterende omgeving. Het park bevat maar liefst 310 hectare bos en biedt hierdoor vele activiteiten. Zo is het een park aan te raden om te bezoeken met je kinderen, met name door de kinderboerderij die aanwezig is. Maar ook het klimparcour is geweldig voor kids. Lees hier meer over CenterParcs Les Bois-Francs.

Meer informatie over Center Parcs Les Bois-Francs

CenterParcs Les Hauts de Bruyères

Het park gelegen in de stad Sologne. Deze omgeving vol natuur biedt vele mogelijkheden om is lekker te ontspannen. Zo kunt u onder andere prachtige kastelen bezoeken in de buurt en is het een echt ‘historisch’ stadje. Voor activiteiten biedt het park ook volop mogelijkheden: Zo kunt u fietsen, kanovaren, klimmen of bijvoorbeeld gebruik maken van de sauna. Lees hier meer over CenterParcs Les Hauts de Bruyeres.

Meer informatie over Center Parcs Les Haut de Bruyères

CenterParcs Les Trois Forêts

Dit is het nieuwste park van CenterParcs in Frankrijk. Maar zeker de moeite waard om te bezoek, het park is namelijk de grootste van de vier parken in Frankrijk met maar liefst 435 hectare bos. En eigenlijk niet alleen van Frankrijk, van heel Europa is dit park de meest bosrijke omgeving. Speciaal is dat alle cottages hier van hout zijn zodat u de heerlijke natuursfeer proeft. Lees hier meer over CenterParcs Les Trois Forets.

Meer informatie over Center Parcs Les Trois Forêts

Vakantieparken van Center Parcs in Frankrijk

Center Parcs in FrankrijkOp dit moment zijn er vier verschillende parken op vier verschillende locaties in Frankrijk. Elk park heeft unieke eigenschappen, verschillende activiteiten en een geheel unieke omgeving.

Bekijk elk park gerust om te zien welke het beste aansluit bij uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor meer rust en prachtige natuur, of bijvoorbeeld indien u met de kinderen gaat voor meer activiteiten in- en rondom het park. Gegarandeerd staat dat u heerlijke vakantie gaat beleven bij Center Parcs Frankrijk.

CenterParcs Frankrijk
5 (100%) 27 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *