Le Lac d’Aillette

Toe aan vakantie in het buitenland? Dan is het park Le lac d’Aillette zeker een aanrader.

Wilt u liever direct kijken welke accommodatie mogelijkheden er kortingen er zijn bij Le Lac d’Ailette in Frankrijk?Bekijk dan hier voor meer informatie

Ligging van het park

Het park ligt in de buurt van Ainse, dichtbij de Franse middeleeuwse stad Laon en bij Reims. Het park ligt aan het water, waardoor er ook weer veel wateractiviteiten worden aangeboden.

Activiteiten op het park

In dit park is het mogelijk om een tocht over het water te maken in een elektrische boot, te kano’en en te waterfietsen. Ook kunt u hier leren zeilen.
Ook worden er nog een hoop andere buitenactiviteiten aangeboden, zoals midgetgolf, een huifkartocht en boogschieten.
Verder worden er ook een hoop activiteiten aangeboden voor binnen, namelijk bingo, verschillende tennis sporten, skaten enzovoorts.
Er is hier dus van alles te doen.

Soorten verblijf op het park

Dit park biedt verschillende soorten cottages aan. Van comfort tot VIP, voor ieder wat wils. Ook gaat dit park net wat verder door het aanbieden van cottages op palen, gelegen aan het meer. Dus als u een bijzonder verblijf wilt, dan is het zeker een aanrader om de vakantie ook eens door te brengen in een huisje op palen.

Wat is er te doen in de omgeving van CenterParcs Le Lac d’Aillette

In dit park wordt een hoop georganiseerd, dus u zult zich gegarandeerd vermaken. Ondanks dat kunt u af en toe de behoefte voelen ook eens de omgeving te bezoeken. Het is dan zeker een aanrader om het stadje Laon een bezoekje te brengen. Dit is een stad waar u tot op de dag van vandaag de middeleeuwse sfeer kunt proeven.

Le Lac d’Aillette
5 (100%) 1 vote

2 Comments

  1. Muriel | | Beantwoorden

    Op vakantie in Frankrijk dan moet je zeker naar Llac-daillette , het park ligt in de buurt van Ainse, dichtbij de Franse middeleeuwse stad Laon en bij Reims. Wat het zo romantisch maakt is dat het park aan water ligt je kan een boottocht over het water te maken in een elektrische boot, te kano’en en te waterfietsen.

  2. Dirk | | Beantwoorden

    Er is heel veel te doen wanneer je op Le Lac d’Aillette bent. Ik ben hier vorig jaar nog geweest met een groep vrienden en we wisten niet wat we als eerst moesten doen. Uiteindelijk zijn we met de Aqua Mundo begonnen. De rest van de dagen hebben we geprobeerd alle andere spannende activiteiten te doen. we hebben flink genoten en zijn al aan het plannen voor de volgende keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *