Les Bois Francs

Wil je er even tussenuit en zoek je een leuk park dat veel mogelijkheden biedt in Frankrijk? Dan ben je bij het park Les Bois Francs op de juiste plek. Dit park ligt in het hart van Normandië in Frankrijk. Je wordt omringd door een bos en je hebt een uitzicht op een mooi kasteel uit de oude middeleeuwen. Op het park zelf kun je genieten van een kinderboerderij of kun je lekker golven, bowlen of boogschieten met je familie. Er zijn in ieder geval voldoende activiteiten te ondernemen op dit park.

Wilt u liever direct kijken welke accommodatie mogelijkheden er kortingen er zijn bij Les Bois Francs in Frankrijk? Bekijk dan hier voor meer informatie

Ligging van het park

Het park Les Bois Francs ligt enkele honderden kilometers ten westen van Parijs. Je kunt het park vinden midden in Normandië. Het heeft een unieke ligging in de bosrijke omgeving van Normandië. Je krijgt al snel een echt vakantie gevoel door de fantastische ligging.

Activiteiten op het park

Op het park Les Bois Francs tref je veel activiteiten aan. Je verveelt je dus nooit op het park. Of je nu alleen bent, meet zijn tweeën of met een heel gezin. Je kan je uitleven, ontspannen en vermaken op Les Bois Francs. Je ontvangt als je aankomt op het park een volledig activiteitenprogramma. In dit programma staan activiteiten zoals golven, fietstochten, paardrijden, boogschieten, tennissen, bowlen, paintballen en quad rijden. Ook kun je naar het zwembad toe en daar leuke activiteiten doen in het water. Ook vind je restaurants en bars op het park. Bij de bars vind je ook karaoke avondjes, quiz avondjes en een mini disco voor kinderen. Voor de rest is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een lekkere snackbar en een heerlijke sauna te vinden op het park.

Soorten verblijf op het park

Je kunt met je familie verblijven in één van de huisjes. Als je kiest voor een Comfort Cottage heb je een eenvoudige cottage met een keuken, een badkamer met bad en een gezellige open haard in de woonkamer van de cottage.  Je kunt ook kiezen voor een Premium Cottage waar je dagen lang in kunt uitrusten. Of voor de VIP cottage. Deze cottage is ontworpen voor de meest eisende klanten en voldoet aan alle aspecten als het gaat om comfort.


Wat is er te doen in de omgeving

In de omgeving kan je van alles doen, lekker door de bossen wandelen of fietsen. Je kunt een klimparcours afleggen of een bezoekje brengen aan de paardenboerderij.

Les Bois Francs
Waardeer deze pagina

1 Comment

  1. Irene | | Beantwoorden

    Als je op vakantie naar Frankrijk wilt gaan dan moet je gewoon ook een paar dagen op Les Bois Francs verblijven. Het zwembad is verwarmt en is gewoon weg heerlijk. Mijn neefjes hebben flink genoten van de glijbanen erin. Er zijn genoeg activiteiten om daar te doen. De golf- en bowlingbaan waren een persoonlijk favoriet. Ons huis had een bubbelbad en ik heb ook gebruik gemaakt van de sauna. Helemaal niets te klagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *