Les Hauts de Bruyères

Wil je er even tussen uit? Dan is het park La Haut de Bruyères in Sologne iets voor jou. Dit park vind je in een gebied met veel bomen. Wat je vooral zult zien zijn dus kastanjebomen en dennen. Voorts zul je heide, kanalen, zandvlakten en meren tegenkomen. Het park is geschikt voor mensen die houden van activiteiten in de vrije natuur. Het is ook nog ideaal als je de prachtige kastelen van de Loire wilt bezoeken.

Wilt u liever direct kijken welke accommodatie mogelijkheden er kortingen er zijn bij Les Hauts de Bruyères in Frankrijk? Bekijk dan hier voor meer informatie

Ligging van het park

Het park Le Haut de Bruyères ligt in het plaatsje Sologne in Frankrijk. Je zit midden in het bos en het park is daarom ideaal als je er van houdt om activiteiten te doen in de vrije natuur. Het ligt in het bos van het drop Chaumont-sur-Tharonne, dit is tussen Chambord en Lamotte-Beuvron in.

Activiteiten van het park

Op het park heb je diverse activiteiten. Dit kun je te voet doen, op een fiets, in de lucht of in het water doen. Je kunt op verschillende manieren bewegen en genieten van de natuur. Je kunt in de natuur gaan fietsen of kanovaren. Voorts kun je gaan bowlen met je gezin of een lekker potje tennissen. Je heb ook nog activiteiten zoals sporttoernooien, fun-bike, crazy bingo of racketsporten.

Je kunt zo gek niet bedenken. Op het park kun je ook ontbijten, lunchen of dineren in één van de restaurants. Of s ’avonds met je kinderen naar de minidisco of naar een karaokeshow. Op het park vindt je ook nog een subtropisch zwemparadijs voor verschillende leeftijden. Er is een wildwaterbaan, glijbanen, golfslag, en een veilig kinderbad. Ook kun je genieten van een heerlijke sauna of stoombad.

Soorten verblijf op het park

Je kunt verblijven op het park in verschillende soorten cottages. Je kunt tot 12 personen in zo cottage. Je hebt een VIP cottage, een comfort cottage en een premium cottage.


Wat is er te doen in de omgeving

In de omgeving kun je veel buiten activiteiten doen en genieten van de bosachtige omgeving. Je kunt bijvoorbeeld gaan paintballen met de familie, of met ze allen fietsen huren en gaan fietsen. Of je meld aan voor een klimparcours. Ook kun je in de meren gaan kanonnen. Of je brengt een bezoekje aan het dorpje Chaumont-sur-Tharonne.

Les Hauts de Bruyères
Waardeer deze pagina

1 Comment

  1. Barbara | | Beantwoorden

    Les Hauts de Bruyères heeft alles wat je in een park maar zou willen hebben. Ik heb een leuke tijd gehad met mijn familie toen we hier geweest waren de afgelopen jaar. Ik heb vooral gebruik gemaakt van hun wellness center. De sauna en jacuzzi waren heerlijk. Een pluspunt is dat je wel je huisdier hier naartoe mag meenemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *