Les Trois Forêts

Het park Le Trois Forets is een park die je kunt vinden in de Moselle-Lorraine. Dit park is het meest bosrijke park en bovendien ook met een gigantisch oppervlak het grootste park van Centerparcs in Europa. Het park beschikt namelijk over liefst 435 hectare bos. Dat is natuurlijk gigantisch. In het park vind je volledig houten cottages die goed passen bij de omgeving en de natuur. Je hebt ook een bijzondere planten en dieren in de wijde omgeving.

Wilt u liever direct kijken welke accommodatie mogelijkheden er kortingen er zijn bij Les Trois Forêts in Frankrijk? Bekijk dan hier voor meer informatie

Ligging van het park

Het park vind je in Frankrijk nabij het plaatsje Moselle-Lorraine. Het park ligt in een prachtig bosgebied en daarom kun je dus ook leuke buiten activiteiten doen.

Activiteiten op het park

Het park beschikt over een groot zwembad. Dit zwembad heet Aqua Mundo. Je hebt in het zwembad vier waterwerelden: actie, ontspanning, openlucht en een zwembad voor kinderen. Dit zwembad geeft vermaak voor groot en klein. In je vrije tijd is er genoeg te doen. Je kunt je lekker gaan uitleven of ontspannend of amuseren. Je kan een vaartocht maken door de rivier van het groene hart. Dit kan met een kano, een elektrische boot of met een waterfiets. Voor de rest kun je bowlen, mini golven, binnen en buiten voetballen, boogschieten, mee doen aan sporttoernooien, fun-bikes of bikeboarden. Ook kun je genieten van een heerlijke spa op het park en lekkere restaurants. Je kunt ook eten laten bezorgen in je cottage. Ook kun je jezelf vermaken in de sporthal van het park.

Soorten verblijf op het park

Je kunt verblijven in verschillende soorten cottages. Je kunt vanaf 4 personen tot 12 personen in een cottage. Ook heb je verschillende cottages: de VIP, de premium en de comfort cottage.


Wat is er te doen in de omgeving

Je kunt natuurlijke van de bosrijke omgeving genieten. Je kunt wandeltochten maken of fietstochten, je kon een buitenrit maken met paarden of met een leuke groep gaan paintballen. Ook kun je meedoen aan een klimparcours in de hoge bomen.

Les Trois Forêts
Waardeer deze pagina

1 Comment

  1. Miriam | | Beantwoorden

    Een heel leuke park waar er veel te beleven is voor zowel volwassenen als kinderen. Ons huisje was ideaal voor 6 mensen en het was voorzien van alle gerieven. De omgeving was ook heel schitterend. Als je eraan denkt om ernaar toe te gaan, dan verzeker ik dat het je zeker zal bevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *