Familie korting

Center Parcs is het vakantiepark wat zeer geschikt is voor de gehele familie. Er is van alles te doen voor jong en oud, daarnaast wordt er ook nog een leuke korting gegeven als jij in aanmerking komt voor de familie korting. Kijk hier daarom naar de mogelijkheden van Center Parcs.

Wat is de familie korting?

De familie korting is een korting voor mensen die met het gezin of de familie komen. Je krijgt 20% korting op je verblijf als je een kind van onder de 13 jaar mee neemt naar CenterParcs. Let er wel op dat de 55 plus korting te vervallen komt als je van deze korting gebruik maakt, de 55 plus korting geeft je ook 20% korting. Het is dus zo dat je slechts gebruik maakt van een keer korting. Let er ook op dat de familie korting niet in iedere periode geldig is, het staat altijd aangegeven of er gebruik gemaakt kan worden van de familie korting.

Familie korting is natuurlijk de perfecte korting als je met de familie een weekend, midweek of zelfs langer op vakantie gaat. Zo bespaart namelijk iedereen!

Center Parcs het ideale familiepark

Center Parcs is het ideale vakantiepark voor families. Je kunt er heerlijk genieten van de prachtige omgeving en de rust. En dat terwijl er toch erg veel te doen is voor wie dat wil. De kinderen kunnen zich erg goed vermaken in het zwembad en de vele activiteiten die binnen Center Parcs zijn. Maar ook de omgeving biedt vaak leuke activiteiten en mogelijkheden om wat te ondernemen. Zo staan de parken altijd in mooie dorpen, die bekend staan om de omgeving.

Familie korting
5 (100%) 23 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *