Het Meerdal

Een van de vakantieparken van Center Parcs in Nederland is het park “Het Meerdal”. Dit park ligt in Limburg en is zeker het bezoeken waard.

Bekijk hier aantrekkelijke deals bij Centerparcs het Meerdal

Ligging van vakantiepark het Meerdal

Dit park ligt in het gastvrij Limburg, in de buurt van de stad Venlo. In de buurt zijn er ook vele leuke activiteiten te vinden die u met uw gezin kan ondernemen.
Centerparcs het Meerdal

Activiteiten op het Center Parcs park

In het park kunt u zich prima vermaken. Er worden namelijk vele leuke activiteiten georganiseerd. Zo kunt u bijvoorbeeld boogschieten, bowlen, wildwaterraften, klimmen, duiken enzovoorts. Dit is slechts een kleine greep uit het totaal aanbod van dit park.

Soorten verblijf op het park

In het park worden vele soorten verblijven aangeboden. Zo zijn er op het park verblijven te vinden die zich richten op kinderen. In deze verblijven zijn leuke kindermeubilair te vinden en veel speelgoed. Uw kind kan zich dan ook prima vermaken. Er zijn drie soorten verblijven die dit park aanbiedt, zo kunt u kiezen voor Comfort, Premium of Luxe.

Wat is er te doen in de Omgeving?

Er zijn ook verschillende leuke activiteiten in de buurt te vinden. Zo ligt Toverland ook in de buurt van het park. Dit een leuk park om samen met je kinderen te bezoeken. Verder kunt u ook een bezoek brengen aan de paardenmelkerij ‘t Vöske brengen. Hier kunt u paardenmelk of ijs van paardenmelk proeven. Deze melk schijnt voor iedereen goed te zijn.

Houdt u meer van wat sportievere activiteiten, pak dan de fiets en ga knooppunt naar knooppunt fietsen. U kunt dan zelf uw fietsroute samenstellen, omdat alle fietspaden door middel van knooppunten met elkaar worden verbonden. U kunt ook een boekje kopen met alle routes.

Bungalows in De Peel

Het Meerdal heeft zeer bijzondere cottages. Ten eerste heb je er natuurlijk de cottages (bungalows) die je van Centerparcs gewend bent: Comfort, Premium of VIP. Hoewel deze cottages vrij standaard zijn in uitvoering, zijn ze gelegen in het mooie Limburgse gebied De Peel. En qua comfort ontbreekt het uiteraard aan niets. Mooie lichte bungalows met een geheel verzorgde keuken en huiskamer, slaapkamers en badkamer, met tegen bijbetaling extra’s als een cd of dvd-speler, complete verzorging, Wi-Fi, regendouche, bubbelbad en barbecue, geschikt voor 4 tot 8 of 2 tot 6 personen.

Kindercottages en Pony cottage

Maar daarnaast kun je het plezier voor de kinderen ook nóg meer vergroten. De speciale Kindercottage heeft een leuk ingerichte kinderslaapkamer, vrolijk kindermeubilair en kinderspeelgoed, terwijl de rest van de bungalow nog steeds luxe is. Ook is deze extra geschikt voor baby’s. De Nieuwe Generatie Kindercottage is nóg leuker met een speelhuisje in de tuin en een speciale speelkamer. Houd jouw kind van paarden? Dan is er een bungalow die een droom doet uitkomen: de Pony Cottage! Hierbij is een pony inbegrepen die jouw kind gedurende het verblijf kan verzorgen en waar jouw kind op kan rijden.

Veel activiteiten, ook voor gezinnen met baby

Park Het Meerdal is een echt ponypark. Je kunt er namelijk ponyrijden, een Pony Experience beleven of een huifkarrentocht maken. Daarnaast kunnen jonge gezinnen met een baby er ook hun hart ophalen want naast de gebruikelijke activiteiten zoals babyzwemmen, babymassage en het Kinder-doebad is er ook de mogelijkheid om een voetafdrukje of handafdrukje van jouw baby te laten maken in gips. Daarnaast is er ook Baby Gym met speciale speeltoestellen waar jouw baby onder toezicht veilig kan bewegen. Natuurlijk zijn er verder de activiteiten die je van Centerparcs gewend bent, inclusief een indoor speelparadijs, kabouterpad en Kids Nagelstudio.

Raften en heerlijk kruidenbad

Het Aqua Mundo van Het Meerdal heeft uiteraard een golfslagbad, bubbelbad, buitenbad en wat tegenwoordig ook eigenlijk al standaard is bij een zwembad, leuke glijbanen en een lazy river. En bij een Aqua Mundo denk je ook gauw aan de wildwaterbaan. Deze is ook aanwezig, net zoals het babyzwemmen en Kinder-doebad, de duikcursus, het vroege vogel zwemmen, de sauna en het Turks stoombad. Maar wat maakt het Aqua Mundo van Het Meerdal nu extra speciaal? Ten eerste de mogelijkheid voor raften in de wildwaterbaan en ten tweede het heerlijke kruidenbad.

Het Meerdal
5 (100%) 13 votes

2 Comments

  1. Siera | | Beantwoorden

    Eeen weekendje weg met de meiden. vakantiepark het Meerdal is voor ons de ideale plek voor een leuke weekend met ons, vijf hardwerkende dames zonder een gezin. Geniten van wijn en lekker eten, budget prijzen en ook nog leuke activiteiten.

  2. Lydia | | Beantwoorden

    Het Meerdal is een heel rustig park, maar het heeft daarentegen genoeg activiteiten die men kan doen. Ideaal voor kinderen en de mijne hebben een heel leuke tijd gehad. We hebben vooral van de zwembaden genoten. Er waren wel muskieten, maar dat is te verwachten zo dicht bij het natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *