Over de grens

Als je buiten Nederland op vakantie wilt gaan bied Center Parcs een flink aantal parken aan in Duitsland, België en Frankrijk. Het leuke hieraan is dat je de kwaliteiten van Center Parcs krijgt die je gewent bent maar toch een stuk verder van huis bent. Hierdoor krijg jij nog meer het vakantie gevoel. Maar ook een weekendje weg kan prima in een van de buitenlandse CenterParcs parken, tegenwoordig ben je zo in het buitenland.

CenterParcs Duitsland

Als je graag op vakantie wilt naar Duitsland kun je ook terecht op een van de vijf Center Parcs vakantieparken. Al deze vakantieparken zijn samengesteld volgens de succesvolle CenterParcs formule. Hierdoor weet je zeker dat je ook in Duitsland de kwaliteiten krijgt die je van CenterParcs gewent bent. Hier kun je in Duitsland terecht bij het park Bispinger Heide, Park Bostalsee,Park Eifel, Park Hochsauerland en Park Nordseeküste. Lees alles over CenterParcs Duitsland.

In Frankrijk op vakantie

Ook iets verder bij Nederland vandaan kunt u heerlijk op vakantie naar de vertrouwde vakantieparken van CenterParcs. In Frankrijk zijn er vier toplocaties beschikbaar voor een onvergetelijke vakantie in Frankrijk. De volgende parken kunt u boeken voor een geslaagde vakantie:  Le lac d’Aillette,Les Bois Francs, Les Hauts de Bruyères en Le Trois Forets, Lees nu alles over CenterParcs Frankrijk.

CenterParcs parken in België

Bij onze buren in België kunt u ook genieten van de luxe van een CenterParcs vakantie. In België zijn er namelijk twee vakantieparken van CenterParcs gevestigd. Dit zijn de Vossemeren en de Erperheide. Wilt u meer informatie over CenterParcs België? Bekijk dan de speciaal ingerichte pagina hier voor.

Over de grens
4.3 (86.67%) 3 votes