Dutchen, als je van luxe vakantievieren houdt

Dutchen biedt, zoals ze het op hun website omschrijven “luxueuze vakanties op kleinschalige vakantieparken”. Dutchen bestaat nog niet zo lang en timmert enthousiast aan de weg. Op dit moment bieden ze hun vakantievilla’s aan op 12 locaties, voornamelijk langs de Nederlandse kust en op de Waddeneilanden. Op dit moment kun je reserveren voor tien locaties, twee nieuwe locaties worden ontwikkeld en komen later beschikbaar voor verhuur.

De villa’s zijn allemaal voorzien van luxe zoals een privé sauna, whirlpool of stoomcabine. De huizen zijn ruim van opzet en van alle gemakken voorzien. Je kunt er ook met grotere gezelschappen logeren. Veel huizen hebben een ruime privé tuin waar het bij mooi weer en zwoele zomeravonden goed toeven is.

Parken en losse verhuur

Dutchen onderscheidt zich doordat ze niet alleen parken met villa’s exploiteren, maar je kunt ook individuele villa’s huren, op prachtige locaties, bij voorbeeld aan de Nederlandse kust of in Gelderland. Op de website vind je voorbeelden van huizen die beschikbaar zijn voor verhuur en welke voorzieningen deze woningen bieden. Zo heeft Dutchen op Texel ruime 8-persoons villa’s, voorzien van alle mogelijke gemakken en luxe. Je kunt hier onbezorgd van een fijne vakantie genieten in je eigen privé omgeving. Sommige villa’s hebben een buitenkeuken, en er zijn huizen met speelmogelijkheden voor kinderen zoals een trampoline in de tuin of een grasveldje met voetbaldoelen. In sommige huizen is het mogelijk een huisdier mee te nemen, maar dit is niet in alle villa’s toegestaan. Informatie hierover wordt per villa vermeld bij de specificaties.

Dutchen staat voor luxe genieten

Wanneer je van luxe vakantievieren houdt en je wilt hier best wat meer voor betalen dan is Dutchen echt iets voor jou. Weg van de drukte, weg van het massale van sommige vakantieparken strijk je neer op een unieke locatie waar je onbezorgd en onbespied van je welverdiende vakantie kunt genieten. De vakantievilla’s liggen in prachtige natuurgebieden, zoals bossen en duinen. Er zijn huizen met een eigen opgang naar de duinen of het strand. Je kunt in de omgeving prachtige wandelingen en fietstochten maken en genieten van de natuur, de rust en de stilte.

Groepsvakantie op Ameland

Op Ameland wordt momenteel hard gewerkt aan het park Buitenduyn. Dit is een speciale voorziening met drie gebouwen die elk bestaan uit meerdere geschakelde verblijven. Deze woningen hebben ook speciale voorzieningen voor ouderen of mensen met een lichamelijke beperking. Deze locatie is bij uitstek geschikt voor een uitstapje met een wat grotere groep variërend van 8 tot meer dan honderd personen. Dus wil je een familiereünie of feest organiseren of zoek je een mooie locatie voor een zakelijke bijeenkomst dan is dit park in aanbouw een goed alternatief. De villa’s worden naar verwachting in het najaar van 2015 opgeleverd.

Ook nieuw is het park Baayvilla’s, gelegen aan het Lauwersmeer. Hier vind je meerdere luxe villa’s, geschikt voor 6 tot 8 personen en voorzien van alle gemakken. De tuinen liggen op het zuiden en bieden een prachtig uitzicht over het Lauwersmeer. Enkele villa’s hebben een eigen aanlegsteiger en zijn dus per boot bereikbaar.