Duyngolf

Aan de rand van een prachtig, uitgestrekt duinlandschap, vlakbij het strand van Ameland, bevindt zich Park Duyngolf. Vlakbij een prachtige en verstrekkende golfbaan, maakt dit het park tot een mooie locatie, waar natuur, sport, rust en ontspanning bij elkaar komen.

Deze schitterende 6-persoons villa kent verrassend veel ruimte, luxe en comfort. Na een bezoek aan Duyngolf zul je uitgerust en herboren thuiskomen.

Vakantieverblijven Duyngolf

6-persoonsvilla ameland

Omgeving

In de directe nabijheid van Park Duyngolf bevindt zich niet alleen de prachtige natuur van Ameland, waar je uren kan wandelen, maar ook de mooie Golfbaan D’Amelander. Ook al heb je nog nooit gegolfd, je kunt je hier helemaal uitleven. Het is een waar genot om in deze prachtige natuur een balletje te slaan. Watersporters komen hier volledig aan hun trekken. Een speciaal kitesurfgebied maakt het voor liefhebbers van deze sport een waar paradijs. Park Duyngolf bevindt zich in het plaatsje Hollum, een leuk en gezellig plaatsje waar zich naast het oudste huis van Ameland uit 1561, ook veel restaurantjes bevinden. Naast Hollum is het ook aan te raden om Ballum te bezoeken en een rondvlucht te maken via hun vliegveld boven Ameland. Het is zeer indrukwekkend om het eiland vanuit de lucht te zien.

Kenmerken van de villa

De villa is voorzien van mooie, houten buitenwanden en heeft een lage constructie. De villa is een prachtig moderne architectonische verschijning. Het is verrassend hoeveel ruimte de villa herbergt. In het souterrain van de villa bevinden zich namelijk twee slaapkamers met een badkamer. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer en de moderne keuken, voorzien van onder andere een Nespresso aparaat, een vaatwasser en een wijnklimaatkast.

De villa heeft twee openslaande deuren naar de tuin. Zomers kun je heerlijk barbecueën en aan de mooie tafel nog even genieten van al het moois wat Ameland je biedt.

Enkele andere parken die erg populair zijn in Nederland zijn Duynvallei, Duynzoom en Weideduyn. Al deze parken een ultiem vakantiegevoel dankzij de mooie vakantievilla’s, luxe woningen en huizen. Ook kan er natuurlijk altijd voor Center Parcs worden gekozen indien een groter park meer aansluit bij uw wensen.

Duyngolf
5 (100%) 9 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *