Hof van Salland

In het prachtige en bosrijke Overijssel, tussen de IJssel en de Sallandse Heuvelrug, ligt in Salland het nieuwe vakantiepark Hof van Salland. Het park kenmerkt zich door luxe villa’s, die geschikt zijn voor 4-14 personen. In Hof van Salland vind je alles voor een heerlijk ontspannen en ook actieve vakantie. Geniet van een hapje in het restaurant op het park, sla een balletje op de tennisbaan, of neem een duik in het heerlijk verwarmde buitenzwembad. Hof van Spaland heeft alles in zich om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Vakantieverblijven Hof van Salland

5-persoonsvakantiehuis - Hof van Salland

6-persoons vakantiehuis Beukelaer

6 - persoonsvakantie huis met welness - hof van salland

14-persoons vakantiehuis - hof van salland

Omgeving

Salland kenmerkt zich door een gevarieerde en mooie natuur. Overijssel kent vele monumentale boerderijen, prachtige bossen en heidevelden. Maak een wandeling of fietstocht door de prachtige natuur en laat je verrassen door de prachtige vergezichten. De natuur van Overijssel geeft je het gevoel of je in een heel ander land bent. Vooral voor de kinderen is een uitstapje naar Avonturenpark Hellendoorn erg leuk. Daarnaast is een bezoekje aan een van de vele musea in Salland of de bekende forelkwekerij ter plaatse ook zeker de moeite waard.

Omgeving hof van salland

Welke villa’s heeft Hof van Salland?

Hof van Salland is deels nog in aanbouw, maar de villa’s die er al staan, zijn van hoogwaardige materialen gemaakt en in Twents Saksische stijl gebouwd. De villa’s hebben alle luxe en comfort die je van een mooi vakantiehuis mag verwachten. Alle villa’s hebben een luxe keuken met moderne apparatuur, een gas gestookte open haard, vloerverwarming en een mooi en ruim terras waar zich een tuinmeubelset en parasol bevinden.

De villa die geschikt is voor 5 personen, beschikt over een sunshower en een opgietsauna. Zo kun je helemaal ontspannen in je eigen wellnessruimte. In de 6-persoons villa is ook een whirlpool aanwezig. De grootste villa is geschikt voor maximaal 14 personen en ideaal voor familie- of bedrijfsuitjes.

Hof van Salland
4.8 (95%) 8 votes