Een heerlijke vakantie in een bungalow

Nederlanders vinden het geweldig om een vakantie te boeken bij een bungalowpark. Het grote voordeel is dat er altijd wel een bungalowpark op niet al te verre afstand ligt en toch voelt het alsof je in een heel andere omgeving bent. Daarnaast kun je je op een bungalowpark heel goed vermaken en is er voor het hele gezin wel wat te doen. Middelpunt van veel bungalowparken is vaak een subtropisch zwemparadijs, waar je gemakkelijk een hele dag kunt vertoeven. Daarnaast ligt een bungalowpark vaak in een natuurgebied, zodat je lekker de natuur in kunt. Bungalowholiday.nl biedt op haar website aanbiedingen van diverse soorten bungalowparken, zodat je op één website alle aanbiedingen van de verschillende parken ziet, zonder dat je het hele internet moet afzoeken.

Center Parcs

De meest bekende bungalowparken zijn die van Center Parcs. Center Parcs heeft in Nederland 9 parken, in België 2 parken, in Frankrijk 5 parken en ook in Duitsland 5 parken. Zo kun je kiezen voor een vakantie in Nederland, maar vind je het niet erg om wat verder te rijden, dan rijd je naar Frankrijk of Duitsland. Kijk voor je naar het buitenland rijdt nog even je autoverzekering na en kies de beste autoverzekering, zoals bijvoorbeeld een all risk autoverzekering , zodat je zeker weet dat je ook in het buitenland goed verzekerd bent.

Alle parken van Center Parcs liggen in een natuurlijke omgeving en je kunt kiezen uit verschillende soorten bungalows. Je kunt kiezen voor eenvoudige bungalows, maar ook hele luxe bungalows, die zelfs zijn uitgerust met een sauna. Daarnaast heeft elk park een luxe zwemparadijs, waarbij je er zeker van bent dat de kinderen zich een hele dag in het zwembad kunnen vermaken.

Sunparks

Wil je dichtbij huis blijven, maar toch in het buitenland, dan kun je een vakantie boeken bij Sunparks. Sunparks heeft in België een viertal bungalowparken. Bij Sunparks kun je kiezen uit het type Select vakantiehuizen of Exclusive vakantiehuizen, waarbij de Exclusive vakantiehuizen zijn voorzien van net wat meer luxe, zoals een infrarood sauna. De Sunparks vakantieparken zijn voorzien van een zwembad en een welness complex, waarbij je tijdens de vakantie heerlijk kunt ontspannen. Ook is het mogelijk om vanuit een vakantiepark delen van België te ontdekken. Bungalowholiday.nl biedt verschillende aanbiedingen aan voor een vakantie in een Sunpark, zoals last minutes en vroegboekkortingen.

Landal Greenparks

Landal Greenparks behoort al 60 jaar tot één van de oudste bungalowparken, gevestigd in zowel Nederland als andere landen in heel Europa. In Nederland heeft Landal ruim 54 bungalowparken en daarnaast nog ruim 25 bungalowparken in andere Europese landen, met totaal 13.500 bungalows. Rust en ruimte zijn de kernwaarden van Landal Greenparks, waarbij vrijwel elk bungalowpark midden in de natuur ligt. Vooral als je voor een Landalpark in Oostenrijk of Hongarije kiest, ontdek je weer nieuwe natuur. Ook Landal Greenparks biedt verschillende soorten bungalows aan van standaard tot luxe, met bijvoorbeeld zonnebank of sauna. Er zijn zelfs luxe bungalows die voorzien zijn van een jacuzzi in de tuin. Ook een overnachtingsplek boeken voor grote groepen van 20 tot 30 personen is bij Landal Greenparks mogelijk.