Koepel Aqua Mundo in Center Parcs vervangen

Eemhof zwemparadijs

Het zwembad is een geliefde plek in Center Parcs Kempervennen. Jong en oud vermaakt zich prima in het water. De koepel van het zwemparadijs is echter al 18 jaar oud, en nodig toe aan vervanging. Dit jaar gaat het eindelijk gebeuren. In een paar weken zal de koepel van Aqua Mundo volledig worden vervangen.

Meer daglicht

Het is de bedoeling dat de koepel meer daglicht krijgt. Dit zal gerealiseerd worden door het plaatsen van een groot aantal koepels met 3 wanden. Het zijn hoog isolerende lichtkoepels met een wit geraamte. Het totale koepeloppervlakte zal 3480 vierkante meter bedragen.

Hoogwaardige materialen

De renovatie van Aqua Mundo is begonnen in september. Het bedrijf Jet Bik neemt de verbouwing voor zijn rekening. De koepels die worden gemaakt zijn zeer modern en van hoge kwaliteit. Zo zorgen hoogwaardige afstand profielen voor zeer goede isolatie. Daarnaast is er expres gekozen voor kunststof, omdat dit materiaal lichter is voor de constructie. Over enige tijd kun je als bezoeker van Aqua Mundo dus nóg meer genieten van het zwembad, met een overdaad aan daglicht.