Les Bois Aux Daims

Wil je op vakantie of een weekend weg en ben je op zoek naar een natuurvakantie met historische bezienswaardigheden? Maar ben je ook op zoek naar het comfort en gemak dat je van Center Parcs gewend bent? Dan is het park Les Bois Aux Daims, Het Hertenbos, helemaal iets voor jou. Dit park ligt in het noorden van de regio Nieuw-Aquitanië. Als je ervan houdt om dieren in de natuur te bekijken, dan komt dat goed uit als je kiest voor dit park. Je kunt er tevens deelnemen aan de vertrouwde activiteiten van Center Parcs zoals bijvoorbeeld boogschieten of tochtjes op een elektrische boot.

Bekijk hier aantrekkelijke deals van Les Bois Aux Aims

Ligging van het park

Les Bois Aux Daims is gelegen in Nieuw-Aquitanië, in het department Vienne, het arrondissement Châtellerault en de gemeente Morton. Door de ligging vlak bij het prachtige natuurreservaat Parc natural regional Loire Anjou Touraine weet je zeker dat je het goed getroffen hebt wat de omgeving betreft.

Wat kun je er beleven?

In dit park kun je de activiteiten kiezen die je gewend bent van CenterParcs. Denk aan familieactiviteiten zoals met zijn allen varen in een elektrische boot, indoor en outdoor badminton, family paintball, family quiz night, family spa, minigolf, babyzwemmen of een segway tour. Daarnaast zijn er activiteiten speciaal voor kinderen waarin zij onder andere verschillende beroepen kunnen ontdekken. Bezoek je het park zonder kinderen dan kun je heerlijk ontspannen in de hammam, de wellness Aqua Balneo of baineotherapie, je inspannen tijdens de aquafitness of deelnemen aan spannende activiteiten zoals Aqua Speed, boogschieten, Cenote Pool of Cool Jump.

Accommodatie in het park

Het verblijf in Les Bois Aux Daims is extra speciaal. Niet alleen kun je verblijven in de gebruikelijke sfeervolle en luxe bungalows van CenterParcs, ook heb je in dit park de kans om wilde dieren zoals herten, dassen, wilde zwijnen, vossen en veel verschillende vogels te spotten via de uitkijkposten en natuurroute. De bungalows zijn helemaal aangepast aan jouw situatie, want je hebt de keuze uit Comfort, Premium of VIP. Iedere bungalow heeft een flatscreen tv, compleet uitgeruste keuken, privé terras en eigen badkamer en toilet. Daarnaast kan men ook kiezen voor een boomhut met glijbaan en spectaculair uitzicht.

Wat is er te doen in de omgeving?

Je kunt picknicken in het Parc naturel régional Loure-Anjou-Touraine. Daar kun je ook het mooie kasteel van Montsoreau bekijken. Slechts vijftien minuten lopen ligt de Abdij van Fontevraud. Of ontdek het bijzondere futuristische attractiepark FutureScope.

Les Bois Aux Daims
5 (100%) 14 votes