Molecaten

Schermafbeelding 2014-12-04 om 08.12.01Molecaten is een bekende vakantie aanbieder in Nederland en in Hongarije. Molecaten staat bekend om haar mooie campings en vakantieparken. Zo heb je bij deze vakantieparken vele mogelijkheden om te verblijven. Of je nou met je eigen caravan of tent wilt komen of een luxe chalet wilt huren, het kan allemaal op de vakantieparken van Molecaten. Doordat er maar liefst zestien parken verspreid zijn over Nederland ligt er vast een park in de buurt van het gebied waar jij heen wilt op vakantie. Een vakantie bij Molecaten kan ook nog eens super voordelig, helemaal als je gebruikt maakt van onderstaande kortingen!

Voordeel bij Molecaten

Laat mij alle mogelijkheden zien!

55+ Korting Ben je ouder dan 55 jaar? Dan ontvang je bij Molecaten.nl wel een hele leuke korting. Of je nou gaat kamperen of een luxe chalet gaat huren, je ontvangt direct 5,5% korting op de complete boeking.

Langkampeerders korting Voor iedereen die van lang kamperen houdt geld de volgende korting. Je krijgt namelijk bij 7 dagen kamperen 7% korting, bij 14 dagen kamperen 14% korting en bij 21 dagen wel 21% korting. Reken je voordeel maar uit.

Molecaten fan korting

Mocht je een keer eerder bij Molecaten zijn geweest dan kun je je aanmelden als fan van deze vakantie aanbieder. Hiermee krijg je direct 25 euro korting om een vakantie te boeken bij een van de vakantieparken.

Actiecode Molecaten

Soms komt het ook voor dat er een Molecaten kortingscode beschikbaar is. Dit is een code waarmee er eenvoudig korting verkregen kan worden. Op dit moment is er geen code actief, mocht er een code actief zijn dan publiceren wij deze op de pagina zodat jij nog meer voordeel krijgt op je verblijf. Houdt daarom regelmatig de pagina in de gaten.

Molecaten
3.9 (77.5%) 8 votes