Park Limburgse Peel van Centerparcs volledig gerenoveerd

Eemhof zwemparadijs

Park Limburgse Peel van Centerparcs wordt deze maanden volledig gerenoveerd. De werkzaamheden moeten in de zomer van 2018 zijn voltooid. Parkeigenaar Accres Real Estate investeert ruim 11 miljoen euro om Limburgse Peel te renoveren en Centerparcs zelf 3,25 miljoen.

Grondige renovatie

In totaal moeten er 475 huisjes worden gerenoveerd. Dit vindt plaats in verschillende fasen. Ook de faciliteiten in het park zelf en de infrastructuur worden grondig aangepakt. Daarnaast veranderen ook het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo en Market Dome, waar je kunt winkelen.

Zwemparadijs Aqua Mundo en ander vertier

Aqua Mundo zal er na de renovaties waarschijnlijk prachtig uitzien. Het krijgt een glijbaan met lichteffecten en een mooiere sauna. Ook is er een nieuwe attractie aangekondigd maar het is nog niet duidelijk wat het is precies is. Geruchten gaan dat het een klimparcours wordt. Daarnaast verschijnen er in het park een midgetgolfbaan en een kinderboerderij. Genoeg te doen dus in het nieuwe Limburgse Peel! De huurovereenkomst van het park is kort geleden verlengd tot eind 2029.

Niet het enige mooie bungalowpark

Limburgse Peel is natuurlijk niet het enige mooie Center Parcs bungalowpark waar je terecht kunt voor een heerlijke vakantie of een weekendje weg. Kijk gauw even naar het aanbod van deze site, want Center Parcs zijn er in heel Nederland!