De Haan aan zee

Het vakantiepark Sunparks De Haan ligt op een wandelafstand van het gelijknamige De Haan. Bij Sunparks De Haan kun je verblijven in heerlijke vakantiehuizen met een eigen tuintje. Er zijn genoeg binnen- en buitenactiviteiten te beleven op het park. Zelfs bij slecht weer is er genoeg te doen. Op het park zelf vind je ook genoeg informatie over wat je allemaal in de buurt kan doen.

Ligging van het park

Het park ligt in België. Deze Vlaamse plaats telt 12.000 inwoners en ligt aan de Noordzee. Je kunt van het park lopend naar het strand. Vanaf de grens bij Zeeland is het enkele tientallen kilometers reizen. Het is in ieder geval vlak bij de Nederlandse grens.

Activiteiten op het park

Op het park kun je zowel binnen als buiten spelletjes doen. Buiten kun je lekker gaan wandelen of fietsen. Ook kun je genieten van een spelletje minigolf of met je kinderen naar de speeltuin. Op het park heb je een Kids world waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven. In dit indoor speelparadijs vervelen kinderen zich nooit. Op het park heb je ook nog een zwembad genaamd Aquafun. In dit buitenbad kun je genieten van glijbanen. Als jij of je kinderen zijn uitgegleden, kun je genieten van het bubbelbad of een drankje aan de bar. Geniet na het zwemmen nog lekker in de sauna.

Soorten verblijf op het park

Bij Sunparks De Haan verblijf je in eenvoudige, maar moderne vakantiehuizen. Ook heb je de beschikking over een eigen tuin. De huizen van Sunparks De Haan liggen dicht in de buurt van de Belgische kust. De huizen waarin je verblijft beschikken over een badkamer, woonkamer, eigen keuken en één of meerdere kamers waar je kunt slapen.

Wat is er te doen in de omgeving
Je kunt op het park een fiets huren en lekkere fietstochten maken in de omgeving van Sunparks de Haan. Ook kun je lekker een dagje naar de zee toe die op loop afstand is. Voor de rest is er genoeg te doen in de buurt je kunt een dagje gaan shoppen of een dagje naar het Bellewaerde Park.

De Haan aan zee
5 (100%) 8 votes

1 Comment

  1. Farina | | Beantwoorden

    Ik denk niet dat mijn kinderen ooit zoveel pret hebben gehad. Ik ben vorig jaar naar De Haan geweest met m’n familie en ‘t kostte heel wat om m’n kinderen te overtuigen dat er andere activiteiten waren om te doen behalve zwemmen in ‘t Aquafun. Ook nog lekker gewandeld en van de omgeving genoten. Jullie krijgen van mij een dikke tien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *