Vakantiepark Port Zélande vernieuwd

Center Parcs

Recentelijk is het vakantiepark Center Parcs Port Zélande compleet gerenoveerd. Het heeft een prachtige ligging in Ouddorp in Zuid-Holland en is zeker de moeite van het bezoeken waard. Ben jij toe aan vakantie? Kies dan ook voor ontspanning bij Center Parcs!

Vakantiepark Port Zélande

Vakantiepark Port Zélande is inmiddels 27 jaar oud en was toe aan vernieuwing. Het trekt al vakantiegangers aan sinds 1990. Dit jaar is het park op alle fronten vernieuwd. Zo zien de huisjes, ook wel ‘cottages’ genoemd, er een stuk luxer uit en worden er nieuwe activiteiten voor gezinnen georganiseerd. Samen zijn en ontspannen staat centraal in Center Parcs Port Zélande.

Ontspannen met de hele familie

Center Parcs zelf bestaat inmiddels al ruim 50 jaar. Inmiddels heeft het naast Nederland ook parken in Duitsland, Frankrijk en België. De parken hebben fijne bungalows voor meerdere personen. Je kunt er dan ook prima een weekje of weekend doorbrengen met de hele familie. De kinderen vermaken zich dankzij de aanwezigheid van zwembaden en speeltuinen meestal prima. Center Parcs Port Zélande ziet er ook nog eens als nieuw uit. Wil je graag boeken? Kijk dan even op de site van het park om te zien welke huisjes en data er nog beschikbaar zijn.